deenhr

O nama

DSC077031-300x200Biograd na Moru smješten je u Pašmanskom zaljevu, 30 km južno od Zadra s lijepim plažama, borovim šumama i sunčanim uvalama. Ono što Biograd na Moru čini izuzetnom destinacijom je njegovo prirodno okruženje, što ga čini idealnim odredištem za obitelji s manjom djecom, starije osobe, ili jednostavno one koji žele napuniti baterije daleko od svakodnevnog stresa.

 

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag, rijeka Krka, te parkovi prirode: Telaščica i Vransko jezero. Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. Osim po prelijepim plažama i razvedenoj obali Biograd je također poznat po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje. Biograd ima jedan od najvećih i najopremljenijih teniskih kampova u ovom dijelu Jadrana, sastoji se od 14 teniskih terena s zemljanom podlogom i 6 terena s tvrdom podlogom.

 

Apartmani Jasna smješteni su u privatnoj kući udaljenoj 280 m od plaže, okruženoj predivnom prirodom. Objekt se sastoji od 7 apartmana, od čega se 6 iznajmljuje, tri apartmana su površine 40 m2 za dvije do četiri osobe, dva apartmana su površine 77m2 za 4-6 osoba, te jedan studio apartman za dvije do tri osobe. Sve smještajne jedinice opremljene su satelitskom televizijom i klima uređajem, te imaju pripadajuću terasu s pogledom prema moru. U privatnosti zelenila i velike zajedničke terase u prizemlju, na raspolaganju Vam je otvoreni roštilj s terasom, prostor za odlaganje sportske opreme i osiguran parkirni prostor unutar dvorišta objekta. Uz prethodnu najavu je moguće osigurati i vez za brodicu (do 8m).

 

Uređujući i pripremajući apartmane Jasna nastojali smo osmisliti privlačan i privatni prostor koji će zadovoljiti svakog našeg gosta. Posjetite nas i priuštite sebi i svojoj obitelji ugodan i kvalitetan odmor!

 

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu, obitelj Jurgec.